Další veterán opouští po letech BioWare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další veterán opouští po letech BioWare

Další veterán opouští po letech BioWare

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2019 13:44 1
Reklama

Samozřejmě máme v živé paměti, jaká nálada panovala v BioWare v době, kdy vycházel Anthem. Ale jaká nálada tam panuje teď? Jak je celý tým produktivní, na čem pracuje, a kdo na těchto věcech pracuje? Vhled do dění kanadské společnosti nám zatím chybí, ale třeba nalezneme indicie zvenčí. Jednou takovou je to, že odchází další dlouholetý zaměstnanec, tentokrát Chad Robertson.

Robertson je dalším veteránem, který se podepsal pod úspěšnou éru týmu. Vždyť v BioWare je už od roku 2005. Po dlouhých 14 letech, kdy za sebou zanechal kromě jiného i onlinovku The Old Republic, ale třeba i Anthem, odchází. V krátkém informativním tweetu ale píše, že jak méně známé studio v Austinu, tak hlavní tým v Edmontonu je v dobrých rukou.

BioWare s osobou Chada Robertsona přišlo o šéfa live-service oddělení. De facto je ale ztráta citelnější, protože Robertson přes nezměněný název své pozice převzal roli odchozího Bena Irvinga, dosavadního šéfa vývoje Anthem. Právě Irving byl po změně vedení po vydání hry pasován do role člověka, který hře obstará dodatečný obsah. Jenže v srpnu odešel a nahradil jej právě Robertson.

Uvidíme, jak se Anthemu povede dál. Byl to právě Chad Robertson, kdo jako poslední světu říkal, že se stále pracuje na opravách základů hry, ale že to také nějaký čas potrvá. Uvidíme, jaký bude další osud hry, samotný odchod nemusí nic znamenat. Pokud jsou ale někteří veteráni na pochybách, aktuální nálada může ovlivnit jejich rozhodování. Ostatně zdá se, že ani Robertson nezahořkl na vývoj her, kam ale jeho kroky zamíří, teprve uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama