Marvel's Avengers nastiňuje příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel's Avengers nastiňuje příběh

Marvel's Avengers nastiňuje příběh

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 10. 2019 11:18
Reklama

Nadcházející Marvel’s Avengers dostává nový trailer, který osvětluje základní příběhovou linku této hry. Díky tomu tak, na rozdíl od Death Stranding, budeme při spuštění hry vědět do čeho se pouštíme a proč to děláme.

Vše začíná v Den A, kdy veřejnost i Avengeři oslavují otevření nového Avengers West Coast Headquaters. V tu chvíli se ale u San Francisca stane obrovský výbuch, který naprosto zruinuje celé město. Na tlak veřejnosti i vlády se musí Avengeři rozpustit. Na jejich místo nastupuje nová organizace Advanced Idea Mechanics, která si dává za úkol chránit lidstvo.

Po pěti letech se ale dozvídáme, že AIM si lidstvo chtělo spíše podmanit. Po ulicích kráčí vyspělí roboti s umělou inteligencí či tzv. superlidi. Do toho ale vstupuje fanynka Avengerů Kamala Khan, která chce ukázat, že Avengeři jsou nevinní, a chce je opět spojit dohromady.

Hru bude možné hrát buď solo, nebo online s kamarády. Postavy si budeme moct upravit spoustou outfitů. Z HQ budeme mít k dispozici dva typy misí, a to Hero mise a War zone mise. Marvel’s Avengers vychází 15. května na PC, XONE, PS4 a Stadii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama