hPod #715 vznikne v odpoledních hodinách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka hPod #715 vznikne v odpoledních hodinách

hPod #715 vznikne v odpoledních hodinách

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2019 09:50 4
Reklama

Krásné čtvrteční dopoledne! Ačkoliv nás oficiální vydání podcastu čeká za více než 24 hodin, je nejvyšší čas připomenout, že jej natáčíme v předstihu – konkrétně dnes. Pokud se tak chcete zapojit svými náměty, máte nejvyšší čas. Abychom vám ale dali prostor vyjádřit se k aktuálním tématům, musíte vědět, o čem bude řeč.

Aktuální hPod s pořadovým číslem 715 se opět odehraje bez Pavla. Náhradní sestava je ale už veskrze tradiční, čekejme opět Zdeňka a Honzu, kteří si spolu s Davidem vymění své názory. Názory na to, které hry se vrátí z portfolia Electronic Arts. EA je obecně zásobárnou těch největších událostí týdne, takže jistě probereme i návrat společnosti na Steam a i další věci, které se udály. Kromě toho se zkusíme zamyslet, jak vlastně lze, nebo naopak nelze, opravit Ghost Recon Breakpoint. A v souvislosti s tím si probereme i nedávné odklady, ať už her od Ubi, tak třeba The Last of Us.

Vše podstatné už znáte. Znáte jistě i vhodná místa, kde se s námi spojit, tak vám je jen připomeneme. Jedno z nich naleznete níže v diskuzi, druhé poté na emailové adrese podcast@hrej.cz, tam ale nezapomeňte uvést předmět Dotaz, abychom vás nepřehlédli. Výsledky naší rozpravy uslyšíte v pátek v osm večer. Což je, shodou okolností, přesně dvanáct hodin poté, co vyjde recenze na Death Stranding.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama