Příští podzim nevyjde žádný nový Battlefield
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští podzim nevyjde žádný nový Battlefield

Příští podzim nevyjde žádný nový Battlefield

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 10. 2019 09:20
Reklama

Možná se vám zdá, že v posledních dnech referujeme o Battlefieldu nějak často. Je tomu skutečně tak, jelikož aktuální druhoválečný díl dostane již zítra zatím největší porci nového obsahu v podobě tichomořského rozšíření. Tato novinka však nebude o něm, ale o samotné franšíze, jež je tu s námi již téměř dvě dekády.

A ještě nějakou dobu určitě bude. I přes ne všemi kladně přijatý loňský díl patří tato značka mezi ty nejdůležitější v portfoliu Electronic Arts. To dokazuje i nová finanční zpráva, jež se během noci dostala na veřejnost, a ze které budeme ještě během dnešního dne asi několikrát citovat. Skrz ni jsme se dočkali potvrzení, že jakýkoliv příští Battlefield vyjde až ve fiskálním roce 2022, jenž začíná v dubnu 2021. To v praxi znamená, že příští podzim se budeme muset obejít bez nové hry z této série.

A to je jedině dobře. Launch Battlefieldu V ukázal, že dvouletý vývojový cyklus už dnes prostě nedostačuje, druhoválečné zpracování od DICE se muselo potýkat s celou řadou chyb i nedostatkem obsahu. Švédské studio tak dostane více času na přípravu dalšího dílu i neustálé vylepšování „pětky“. I s ohledem na rostoucí důležitost live-service podpory je tak rozhodnutí nevydat příští podzim nový Battlefield výhodným pro všechny strany. Fanoušci se mohou těšit jak na novinky pro ten stávající, tak i zároveň na plnohodnotný next-gen zážitek na příští generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama