cod-mw-vydelalo-600-milionu-dolaru
Novinka CoD: MW vydělalo 600 milionů dolarů

CoD: MW vydělalo 600 milionů dolarů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 10. 2019 13:56 1
Reklama

Letošní Call of Duty je veřejností a hráči velmi dobře přijímáno. Kromě problémů s misí Highway of Death, o kterých jsme vás dnes informovali, si Modern Warfare drží velmi dobrá hodnocení a také prodeje. Activision dnes vydal tiskovou zprávu, která shrnuje výdělky za první tři dny prodejů.

A je co oslavovat. Call of Duty: Modern Warfare překonalo několik rekordů. Zaprvé se jedná o nejprodávanější AAA hru tohoto roku, v rámci Activisionu se jedná o nejlepší launch hry a na PS4 hra utržila nejvíce ze všech digitálních titulů za první tři dny po vydání. Samozřejmostí je to, že všechny předchozí rekordy, které stanovily minulé díly Call of Duty, byly překonány.

Celkově tak Activision utržil 600 milionů dolarů během prvních tří dní po vydání. Společnost výdělek přirovnává k vydělkům filmu Joker, přičemž CoD: MW utržilo více než dvojnásobek box office Jokera během otevíracích dní. Activision neposkytl přesná čísla prodejů, 600 milionů dolarů ale svědčí o opravdu velkém úspěchu. Tak snad Activision letošní díl nijak nepokazí.

Pozn: Vzhledem k technickým problémům bude ilustrační obrázek nahrán později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama