Zkuste Star Citizen do 3. listopadu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste Star Citizen do 3. listopadu zdarma

Zkuste Star Citizen do 3. listopadu zdarma

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2019 12:20 7
Reklama

Pokud nevíte, co s aktuálními chladnými dny, máme pro vás doporučení. Můžete je strávit u počítače. Co jiného byste od nás mohli čekat. Ne, že by toho v dnešních dnech vycházelo málo, Outer Worlds nebo Call of Duty ukazují, že je sezóna v plném proudu. Ale třeba si najdete chvilku i na to, abyste si vyzkoušeli jednu z nejočekávanějších her posledních let, Star Citizen.

Ne, vesmírná odysea se prozatím stále vyvíjí. Chris Roberts nevyhlásil bankrot. Ale zvenčí to vypadá, že k němu má přinejmenším stejně tak blízko jako k vydání finální verze. Hra se aktuálně nachází v alfě, přičemž hráči si od včerejška až do 3. listopadu budou moci vyzkoušet verzi 3.7.1.

Dostupná ochutnávka nabídne výběr z pěti lodí – Mustang Alpha, spíše svižnější a obratnější stroj, který můžete pilotovat na hraně možností, Banu Defender pro větší počet osob na palubě, Auroru MR, řekněme zlatý střed, který nabízí vyrovnaný mix mezi praktičností a obrannými možnostmi, odolný Cutlass, a Titan, bývalou policejní loď, která je schopná převážet i menší náklad.

Hráči, kteří do hry naskočí, budou mít přístup i k dogfightům v Arena Commander. A abyste se snad ve hře nenudili, můžete vyzkoušet i Star Marine. Jedná se o multiplayerový first person balíček, který je stejně jako Arena Commander spjatý s univerzem Star Ciziten. Můžete si v něm užít zážitek při nulové gravitaci v několika režimech. Na tři roky starý trailer se můžete podívat níže. Odkaz k "Free Fly" akci naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama