Ubisoft chce Breakpoint opravit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft chce Breakpoint opravit

Ubisoft chce Breakpoint opravit

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 10. 2019 10:44 2
Reklama

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Ghost Recon Breakpoint je pro Ubisoft velkým zklamáním. Studio se ale na hru rozhodně nechce vykašlat, a bude jí stále podporovat. Na pořadu dne tak jsou dva velké updaty, které se zaměří na technickou stránku hry.

První z nich dorazí do hry v půlce listopadu a opraví drony, fire rate, NVG a upozornění na mise. Druhý update, který přijde na konci listopadu, se soustředí na „další vylepšení a opravy těch největších proseb naší komunity a její zpětně vazby.“ Ubisoft ale hráče ujišťuje, že pracuje i na nápravě dalších problémových oblastí, jako například herní ekonomiky, více survival mechanik či tierů zbraní a vybavení.

I přes toto všechno ale vývojáři stále plánují vydat  první raid Project Titan na čas, tedy v prosinci, a to společně s eventem inspirovaným Terminatorem. „Víme, že máme před sebou stále spoustu práce, abychom dostali hru tam, kam chceme. Ne vše bude vydání tak rychle, jak byste asi chtěli. Velké změny zkrátka dají spoustu práce, ale o současném vývoji chceme být transparentní. Toto je pouze začátek, a těšíme se na naší společnou budoucnost.“

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama