Square nabírá vývojáře na Kingdom Hearts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square nabírá vývojáře na Kingdom Hearts

Square nabírá vývojáře na Kingdom Hearts

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2019 13:02
Reklama

Na Kingdom Hearts 3 se čekalo až nezdravě dlouho. Zatímco první a druhý díl dělí rozestup tří let, rozestup mezi druhým a třetím čítá už let 14. Vzhledem k úspěchu pohádkově laděné hry od Square Enix ale vydavatel chce udělat maximum, aby se podobná prodleva neopakovala, a tak už pomalu začíná chystat další nový přírůstek do rodiny.

Zcela na rovinu, Kingdom Hearts 4 je ještě daleko a oficiálně o něm nepadla ani zmínka. Vývojáři ze Square Enix Osaka ale už ale nabírají nové zaměstnance, kteří se na sérii budou podílet. Ono vlastně ani není zjevné, že se jedná o pokračování, ale protože se KH3 dočká svého DLC ReMind v období mezi prosincem a únorem, k němu se nové pozice evidentně nevážou.

Nebudeme prozrazovat více, než jen to, že se pokračování vzhledem ke koncům vyloženě nabízí. Vedle toho se série dočkala portu na PS4, čili nic nebrání tomu, aby si k ní našlo cestu nové publikum. Otázkou jsou porty na jiná zařízení, k nim by teoreticky nové pozice mohly směřovat. Tak či tak si musíme počkat na to, až se k novince – ať už bude jakákoliv - vyjádří samotný vydavatel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama