Druhá sezóna World War Z je tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna World War Z je tady

Druhá sezóna World War Z je tady

Martin Synek

Martin Synek

29. 10. 2019 15:25
Reklama

Už je to zhruba půl roku, co se na světlo světa vyloupla kooperativní hra World War Z od Saber Interactive. Za tu dobu se kolem hry samotné stačila vytvořit početná komunita hráčů, pro kterou aktuálně startuje druhá sezóna.  

Jde o druhé velké rozšíření do hry, které je opět zdarma a přináší i tentokrát docela dost obsahu pro vášnivé likvidátory oživlých mrtvol. Název rozšíření je Kill it with Fire a odkazuje na jednu z novinek, která se ve hře objevuje. Ode dneška totiž zombíky můžete usmažit na škvarek pomocí plamenometu, což dává kooperativním radovánkám zase nový rozměr. Tím však ani zdaleka nekončíme.

V updatu nalezneme hlavně dvě nové kapitoly. V té první si budeme muset proklestit cestu skrze moskevské podzemní tunely, které jsou zamořeny nemrtvými a druhou novou mapou bude další kapitola v New Yorku, kde budete muset vymyslet plán, kterak se ubránit hordě poblíž řeky Hudson. Přibydou také nové prestiže, které po dosažení maximálního ranku budou sloužit k odemykání speciálních odměn.

Druhou sezónu můžete vyzkoušet již dnes a tvůrci také slibují, že do konce roku budou i nadále přidávat nové prvky do hry, jako je slibovaný Horde Mode Z nebo další typy zombíků na odstřel. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama