Sony vrací hráčům peníze za WWE 2K20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony vrací hráčům peníze za WWE 2K20

Sony vrací hráčům peníze za WWE 2K20

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 12:40 1
Reklama

Představte si, že jste vývojář nějaké hry, která konečně míří na trh, aby oslovila co nejvíce hráčů. A krátce po vydání se stane, že vše, na čem jste dlouho pracovali, jde lidově řečeno do kytek. Kazí se jedna věc za druhou, novináři jsou v recenzích nemilosrdní, hráči zase naštvaní, že dostali nehotový nebo pokažený produkt. Prostě a zkrátka, vše je špatně.

Tak nějak se musejí cítit vývojáři z amerického studia Visual Concepts. Ti minulý týden vydali aktuální ročník wrestlingové rubačky WWE 2K20 a říci, že titul vyšel v hratelném stavu, by bylo hodně odvážné tvrzení. Hráči si stěžují na spoustu nedodělků a chyb, které v mnohých případech úplně znemožňují hraní. Ostatně na jeden takový příklad se podívejte sami:

V době psaní této novinky činí průměrné hodnocení novinářů na serveru Metacritic pouhých třicet devět bodů ze sta, sami hráči šli ještě níže, a to dost razantně. WWE 2K20 od nich obdrželo pouze jeden a půl bodu z desíti. Dost děsivá čísla jak pro autory, tak vydavatele 2K, což si uvědomuje i Sony. Navzdory své dost přísné politice vracení peněz za již koupené hry, dělá v tomto případě výjimku a těm, kteří si bojovku již zakoupili v digitální verzi, hojně částku vrací zpět na jejich PSN účet. Pokud se vás tato situace také týká, mělo by stačit kontaktovat českou podporu PlayStationu a ta by měla celý případ rychle vyřešit.

Zareagovat museli i samotní autoři. Ti slíbili, že do dvou týdnů dorazí první patch řešící ty nejzávažnější bugy, nicméně lze těžko vůbec odhadnout, jestli fanoušci vezmou aktuální ročník na milost. Po výše uvedených skutečnostech bychom si tipli, že se tak tomu nestane. Navíc kvůli refundům ze strany Sony přichází 2K o značné zisky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama