Nové Modern Warfare ovládlo prodeje ve VB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Modern Warfare ovládlo prodeje ve VB

Nové Modern Warfare ovládlo prodeje ve VB

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 11:12 8
Reklama

Bez velkého překvapení. Tak nějak se dá referovat o prodejích ve Velké Británii za uplynulých sedm dní. Nedokážeme si představit, že by při vydání nového Call of Duty v tomto žebříčku dokázal zvítězit někdo jiný. No dobře, takové GTA VI by to asi zvládlo, ale to je ještě roky vzdálené. Aktuálně tak na Ostrovech vládne nové Modern Warfare.

A nutno říci, že zcela zaslouženě. Ve světě se všeobecně chválí, u nás se recenze chopil válečník David. Avšak zpět k finančním výsledkům. Dle nich, 62 procent prodaných kusů na konzolích připadá na PS4 verzi, zbytek na tu Xboxovou. Oproti loňskému Black Ops 4 také vzrostl prodej fyzických verzí, a to hned o 39 procent. Jak vidno, dílu studia Infinity Ward se tak daří na všech frontách.

Modern Warfare také sesadilo z trůnu stálici posledních týdnů, fotbálek FIFA 20, který tak skončil v uplynulém týdnu na druhé příčce. Navzdory drtivé kritice od fanoušků i novinářů si třetí pozici pro sebe uzmula sportovní bojovka WWE 2K20. Těsně pod stupni vítězů se umístilo povedené RPG The Outer Worlds od Obsidianu, které si stejně jako Call of Duty vede v recenzích více než obstojně. Navíc zde je na místě příhodno zmínit, že tento titul je obsažen v Xbox Game Passu, tudíž mnoho potenciálních zájemců si ho může zahrát díky této službě.

Pátá příčka patří remasteru MediEvilu, po němž desítku nejprodávanějších her ve Velké Británii za uplynulých sedm dní postupně uzavírají Mario Kart 8 Deluxe, Ring Fit Adventure, Ghost Recon Breakpoint, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a switchová edice Minecraftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama