EA by měla brzy ohlásit návrat na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA by měla brzy ohlásit návrat na Steam

EA by měla brzy ohlásit návrat na Steam

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 09:38 5
Reklama

Dnešní doba je dobou spousty launcherů. Ať už se jedná o Valve, Rockstar, Ubisoft, Epic nebo Electronic Arts, každá z firem má svůj vlastní spouštěč her. U posledně jmenované společnosti jsme dlouhé roky byli zvyklí využívat program Origin, což byla jediná možnost, jak si její tituly na PC zahrát.

To by se však mělo změnit. Mluvily o tom již úniky z minulého týdne, které ukazovaly některé kousky od EA znovu na Steamu, konkrétně takto vyobrazeno bylo například druhé Mirror’s Edge. Krátce na to reagoval redwoodský gigant na svém Twitteru, kde zveřejnil krátké video s jasně čitelným významem. Hrnek, ze kterého uniká pára (tedy „steam“), jasně odkazuje na to, že tituly EA se brzy vrátí na platformu od Valve. Dokonce bychom si dovolili tvrdit, že se tak stane velmi brzy, byť žádné přesné datum samozřejmě ještě neznáme.

Otázkou však zůstává, jestli pro spuštění nového ročníku FIFA, Need For Speed Heat či Star Wars Jedi: Fallen Order nebude Origin vyžadován tak jako tak, nicméně v době, kdy počet launcherů neustále roste, tak tento krok působí přinejmenším překvapivě. Na druhou stranu je pravděpodobné, že spoustu hráčů potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama