MHW: Iceborne má datum vydání na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MHW: Iceborne má datum vydání na PC

MHW: Iceborne má datum vydání na PC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 10. 2019 12:18
Reklama

Veleúspěšná hra Monster Hunter World dostala v září na konzolích vydatnou expanzi Iceborne a příslib vydání PC verze v lednu příštího roku. Zatím to vypadá, že Capcom svůj slib dodrží, jelikož nově vypuštěný 4K trailer prozrazuje konkrétní datum vydání pro Steam, které připadá na 9. ledna.

Verze pro počítače se pochopitelně pyšní lepší grafikou, které dosáhne především pomocí vyššího rozlišení textur. Chybět pochopitelně nebude ani široká škála vizuálních nastavení, podpora DirectX 12 a ultraširokých monitorů. Úpravy se dočkalo i ovládání, takže hra by se měla na klávesnici a myši hrát lépe než kdykoli předtím.

Pozitivní zprávou je, že ačkoli dostali konzoloví hráči několikaměsíční náskok, nebudou fanoušci na PC dlouho postrádat veškerý do ledna vydaný rozšiřující obsah. Capcom se pokusí všechny verze co nejdříve srovnat a obohacovat Iceborne na všech platformách současně. Při vydání hry bude dostupný bonusový balíček s brněním s názvem Guardian Armor Set, další bude možné získat v případě předobjednávky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama