Nové video remasteru Command & Conquer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video remasteru Command & Conquer

Nové video remasteru Command & Conquer

David Plecháček

David Plecháček

25. 10. 2019 12:15 3
Reklama

Vzpomenete si někdo na rok 1995 a co v něm vyšlo? Poprvé jsme viděli válku červů ve Worms. Michel Ancel přišel s ikonickým Raymanem. Zlatý věk adventur reprezentují I Have No Mouth, and I Must Scream, nebo Phantasmagoria a Full Throttle. Své zástupce vyslalo do boje i Namco, Square, Activision nebo FromSoft. A i dnes už neexistující Westwood s Command & Conquer. K němu se vrátíme tentokrát.

Ačkoliv první díl vyvíjel Westwood a vydával jej Virgin Interactive, dnes je série spojována výhradně s Electronic Arts. Když se po letech rozhodlo vydavatelství oživit legendární strategickou sérii, vyvolalo hlasitou nevoli hráčů rozhodnutím, že se bude jednat o mobilní titul. Rivals vyšlo bez většího zájmu už loni. O rok později je tu ale úplně jiná písnička, vývojáři ze studia Petroglyph totiž remasterují první díl.

O něm toho zatím příliš nevíme. Úpravu vede studio Petroglyph, ruku k dílu ale přidalo i studio Lemon Sky. Na výsledek jejich práce se můžete podívat v novém přiloženém videu, které vůbec poprvé ukazuje předělávku v akci. Na hratelnosti se nicméně nic nemění – stále se jedná o 2D klasiku, které jenom studia znovu vymodelovala a znovu rozanimovala veškeré modely.

Remaster Command & Conquer přijde s možností volně přepínat mezi starým a novým zpracováním, třeba po vzoru remasterovaných dílů Halo. S touto možností příliš her nepřichází, ale celý princip by měl být stejně jednoduchý, jako v Masterchief kolekci. Stačí zmáčknout jedno tlačítko a voilá, uvidíte hru přesně v takovém stavu, v jakém byla kdysi. Co se týče veškerých „vymožeností“, abyste si mohli užít veškeré efekty a vysoké rozlišení, k dispozici bude i možnost přiblížit kameru. Těšíte se? Bohužel zatím není žádné datum vydání, k němuž bychom se mohli upnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama