Komunitní mise spojila hráče Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Komunitní mise spojila hráče Battlefieldu V

Komunitní mise spojila hráče Battlefieldu V

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 10. 2019 09:50
Reklama

V posledních dnech se ve spojitosti s aktuálním druhoválečným Battlefieldem V mluvilo hlavně o expanzi do Pacifiku, která vyjde již příští čtvrtek. Nicméně aby do té doby si hráči nestěžovali, že nemají ve hře co dělat, připravili pro ně DICE závěrečný týden tzv. Battlefestu.

Ten trval po celý říjen a vyplnil pauzu mezi čtvrtou a pátou kapitolou, která bude věnována právě bojům v Tichomoří. Jako jeho poslední část přichystali švédští vývojáři speciální komunitní misi, jež spočívá v tom, že všichni hráči, kteří se v následujících dnech připojí do multiplayeru, dostanou v případě splnění společného úkolu jednotnou odměnu.

Komunitní mise spojila hráče Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz

Tím úkolem je provedení 100 000 000 zabití či asistencí v rámci všech platforem, tou odměnou pak bude Fliegerfaust, speciální přenosný odpalovač protiletadlových raket. Jeho použití během druhé světové války bylo okrajovou záležitostí, navíc se tomu tak dělo až ke konci konfliktu, přesto se bude jednat o zajímavé zpestření bitev v Battlefieldu V. Nepochybujeme o tom, že mise dojde ke svému úspěšnému naplnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama