Bethesda koupila studio Alpha Dog
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda koupila studio Alpha Dog

Bethesda koupila studio Alpha Dog

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 10. 2019 05:29
Reklama

Bethesda se v týdnu vytasila s prémiovým členstvím ve Fallout 76. Hráčům tak za nemalé peníze nabídla nějaké ty bonusy a také možnost vytvořit si vlastní soukromý svět až pro osm hráčů. Peníze se holt nevydělají samy. O další hry, díky nimž by do kasy mohlo přitéct ještě více peněz, se postará také nově koupené studio.

Vývojáři z Alpha Dog se však zaměřují na tvorbu mobilních her a v této činnosti budou pokračovat i nadále. S Bethesdou by měli spolupracovat na vývoji titulů pro Android a iOS. O akvizici informovaly obě strany prostřednictvím tiskové zprávy.

Studio Alpha Dog založili v roce 2012 veteráni herního průmyslu - Shawn Woods a Jeff Cameron. Jméno si udělali především díky MonstroCity: Rampage. Posledním projektem je Ninja Golf, free-to-play remake hry, která původně vyšla na Atari 7800.

Není se vlastně čemu divit. Bethesda se ve světě mobilních her etablovala víc než dobře. Fallout Shelter se postaral o malou senzaci, daří se také The Elder Scrolls: Blades. Na mobilech je dostupná také karetní záležitost The Elder Scrolls Legends. Ač jde o free-to-play tituly, všichni dobře víme, že peníze generovat umí.

Zda bude studio pracovat na konkrétní hře, nebo podpoří jiný tým, zatím není jasné. Na další informace si budeme muset počkat.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama