Filmový Assassin bude hlavně ze současnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Assassin bude hlavně ze současnosti

Filmový Assassin bude hlavně ze současnosti

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 5. 2016 12:38 5
Reklama

V posledním hPodu jsme diskutovali o tom, že pro filmového Assassina může být kvůli případným pokračováním mnohem důležitější moderní linka než ta historická. Alespoň ve srovnání s původní herní sérií. Jak to tak vypadá, nebyli jsme zřejmě moc daleko od pravdy.

Většina filmu Assassin's Creed se totiž odehrává v současnosti a nikoli v 15. století ve Španělsku. Prozradil to výkonný producent snímku Pat Crowley v rozhovoru pro IGN. Podle něj 65 procent filmu připadá na moderní kulisy a jen zbylých 35 procent se odehrává v historii. To je v přímém rozporu k tomu, na co jsou fanoušci zvyklí z her, kde linka ze současnosti představovala tu nejmenší část a postupně s přibývajícími díly navíc ustupovala do pozadí.

Filmaři přesto podle hlavní herecké hvězdy Michaela Fassbendera respektují jisté prvky, které jsou pro sérii typické. “Současně ale chceme přinést do hry něco nového,” uvedl. “Neděláme videohru. Snažíme se vytvořit filmový zážitek, proto jsou tu nové věci, které musíme představit,” dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama