Steam nabízí možnost zbavovat se her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam nabízí možnost zbavovat se her

Steam nabízí možnost zbavovat se her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15
Reklama

Od jisté doby má obrovské množství výdělečně činných hráčů celkem nepříjemnou a snad i mezilidské vztahy rozvracející nemoc – slevové akce. Proč bysme to nekoupili, když je to tak levné, že? Podzimní slevy na Steamu za námi, ty vánoční na cestě. Zkrátka průšvih na krku a knihovna her opět jednou praská ve švech.

Avšak nemusela by. Již dříve existovala krajně neoficiální možnost, kdy si hráči mohli zažádat o smazání některé z her z léta budovaného seznamu a Valve takovým žádostem po střídmé komunikaci zpravidla vyhovovalo. Nyní však existuje oficiální cesta, jak nechat vaši knihovnu her pohubnout a dostat tak počet člověkohodin nutných k dohrání celého seznamu her na menší než astronomické částky.

Na odpovídající stránce podpory lze nalézt způsob, jakým zažádat o smazání konkrétních her. Stačí v klientovi či na webových stránkách otevřít stránku konkrétní hry a tam již naleznete odpovídající tlačítko. Pokud však ale dané hry přišly například v jediném balíku s jinými a pokud takové navíc sdílí jeden licenční klíč, tak takové nelze odebrat jednotlivě, ale pouze jako celek.

Pokud jste tedy chytali deprese z toho, kolik vaše knihovna čítá titulů a kolik toho nestihnete v životě dohrát, tak pro vás má Valve konečně řešení. I nadále však existuje možnost vracet čerstvě zakoupené a nikterak zvlášť rozehrané tituly.

Teď už by jen mohli ve Valve přidat možnost darovat nechtěné tituly někomu jinému a byli bychom zase o kousek spokojenější, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama