fps-ze-sveta-command-conquer-oficialne
Novinka FPS ze světa Command & Conquer oficiálně!

FPS ze světa Command & Conquer oficiálně!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

12. 12. 2007 12:25 6
Reklama

To, o čem se dlouho pouze spekulovalo je konečně potvrzeno. Electronic Arts chystají svět Command & Conquer rozšířit o další titul a bude se opravdu jednat o střílečku z pohledu první osoby. Ponese název Tiberium (není vyloučeno, že se v průběhu vývoje změní) a bude určena pro majitele PC, Xboxu 360 a PlayStationu 3. Příběh bude zasazen do období jedenácti let po konci třetí války o tiberium. Narozdíl od duchovního předchůdce Renegade se nepřevtělíme do kůže Havoka, ale Ricarda Vegy, důstojníka z řad GDI, nyní na odpočinku.

Co zatím víme o samotné hře? Půjde o týmovou střílečku z pohledu první osoby, kterou lze nejlépe přirovnat ke kombinaci Ghost Recon Advanced Warfighter, Battlefieldu a Rainbow Six Vegas, samozřejmě zasazené do univerza C&C. Povedete útok jednotky R.A.I.D (Rapid Assault and Intercept Deployment - prostě banda maníku, drsných jak smirkový papír) v akcích kolem Středozemního moře, konkrétně v takzvané Rudé Zoně, kterou NOD uzkostlivě chránil od doby, kdy ji postavil. Zatím nebylo potvrzeno, že budete bojovat přímo proti NODu (ale pravděpodobně si do jejich červených uniforem také zastřílíte), potvrzen však je boj proti rase Scrin. Jednotky, které budete moct mít pod palcem jsou standardní svazy pěchoty, raketometníků, inovovaná verze kráčející zkázy Titan a nové Orcy - vznášedla. Samozřejmě nesmí chybět ani speciální vymoženosti, typu Orbital Slug, kterým pořádně pocucháte nepřátelské šiky.

Vypadá to, že Command & Conquer: Renegade 2 bude reinkarnováno jako Tiberium. Můžeme jen doufat, že se mu dostane lepšího přijetí u hráčské obce, než tomu bylo u "jedničky." Stejně tak doufáme, že si budeme moci zahrát za všechny tři strany konfliktu v multiplayeru. Samozřejmě vás budeme informovat hned, jak se dozvíme nějaké nové informace.

A mimochodem, titulek z reklamy v časopise Games Informer hlásá: "The fight is far from over..."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama