Obsidian chce Avowed výrazně odlišit od The Elder Scrolls, na vývoj bude dostatek času a prostředků
i Zdroj: Hrej.cz
Avowed Novinka Obsidian chce Avowed výrazně odlišit od The Elder Scrolls, na vývoj bude dostatek času a prostředků

Obsidian chce Avowed výrazně odlišit od The Elder Scrolls, na vývoj bude dostatek času a prostředků

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 7. 2021 11:48 2

První krátký teaser k Avowed naznačil, že pod křídly Microsoftu vzniká potenciální vyzyvatel série The Elder Scrolls. Jelikož se ale Bethesda následně přidala do rodiny Xbox Game Studios, není třeba, aby si značky konkurovaly. Snad i proto Phil Spencer nedávno zdůraznil, že se od sebe budou výrazně odlišovat.

Reklama

  • Avowed se podle Phila Spencera výrazně odliší od série The Elder Scrolls
  • Hru označil jako core fantasy RPG
  • Vývojářům chce poskytnout dostatek času a prostředků

Šéf herní divize se k chystanému RPG od Obsidianu vyjádřil v podcastu IGN Unlocked. V lineupu chystaných her podle něj trochu chybí core fantasy RPG, právě Avowed by se mohlo tímto směrem profilovat.

V této souvislosti zmínil Fable, které je dle jeho slov spíše veselé a “britské”, studio Playground údajně bude chtít v nastavené náladě pokračovat. The Elder Scrolls VI je zase daleko od vydání, Spencer ovšem nepochybuje o tom, že půjde o skvělé pokračování. Od tradice, kterou tato série zavedla, by se mělo Avowed odlišit. “Obsidian je fantastické studio. Myslím si, že až Avowed vyjde, bude to fantastická hra. Chci jim dát čas a prostředky, aby mohli vytvořit nejúžasnější hru, jakou doposud udělali.”

Vývojáři minulý měsíc přislíbili, že se brzy přihlásí s dalšími detaily, možná se dočkáme i ukázky přímo ze hry. Ve studiu se nyní pracuje také na Grounded, v rámci E3 navíc došlo na oznámení The Outer Worlds 2. Zdá se, že mají autoři na pár dalších let o zábavu postaráno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama