Nukleární hlavice odstartovaly dříve, než měly. Videa z Warzone ukazují předčasné spuštění armagedonu
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Nukleární hlavice odstartovaly dříve, než měly. Videa z Warzone ukazují předčasné spuštění armagedonu

Nukleární hlavice odstartovaly dříve, než měly. Videa z Warzone ukazují předčasné spuštění armagedonu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 4. 2021 18:15

O situaci v Call of Duty Warzone jsme napsali hned několik novinek a populárnímu battle royale jsme se věnovali i v dedikovaném článku. Pokud jste situaci dobře sledovali, víte, že nukleární vyhlazení mapy Verdansk je téměř jisté, vývojáři ale zatím oficiálně nic nepotvrdili. Kompletní destrukci nakonec potvrdila samotná hra.

Reklama

  • Warzone se má ke konci dubna dočkat příchodu nové mapy, čemuž má předcházet odpálení Verdansku
  • Unikátní bug ale způsobil, že nukleární hlavice létají několik týdnů předem
  • Ukazují to videa z Twitteru i redditu

Na redditu i Twitteru se totiž začala objevovat videa, která zachycují nukleární hlavice dopadající na mapu. Zatím je vidět, že jejich odpálení je značně předčasné – nejen, že animace nevypadá úplně dokončeně, hlavním problémem je fakt, že hlavice při dopadu nevybuchnou.

Další uživatel zachytil odpálení hned několika hlavic i s dabingem, problém je ale i v jeho případě stejný – při dopadu se nedočkáme žádné detonace. Bug je údajně pouze v módu King Slayer Trios a očekáváme, že vývojáři předčasný start velmi rychle opraví – k eventu má dle spekulací dojít až 22. dubna. Je jen škoda, že chyba autorům zkazila překvapení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama