Microsoft představil květnové novinky ve službě Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představil květnové novinky ve službě Xbox Game Pass

Microsoft představil květnové novinky ve službě Xbox Game Pass

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 5. 2021 11:38

Začátkem nového měsíce se tradičně hlásí o slovo Microsoft, který se chystá na pravidelnou obměnu knihovny Xbox Games Pass. Jaké tituly zamíří do nabídky během května?

Reklama

  • Nad rámec již představených her zamíří do nabídky Outlast 2 a Steep
  • Později dojde i na Just Cause 4, Psychonauts, Red Dead Online a další

O víkendu jsme se již dozvěděli, že půjde o Dragon Quest Builders 2 (konzole, PC) a FIFA 21 (konzole, PC), víme také o virtuální vybíjené v podobě Knockout City, která do nabídky zamíří skrze EA Play hned po vydání, tedy 21. května.

Spolu s virtuální kopanou se 6. května objeví Outlast 2 (konzole, PC, cloud), pokračování oceňovaného survival hororu. Stejný termín platí pro alpskou lyžovačku Steep (konzole, cloud).

O týden později pak dojde na Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (konzole, PC), Just Cause 4: Reloaded (konzole, PC, cloud), původní Psychonauts (konzole, PC, cloud), Remnant: From the Ashes (PC) a multiplayerovou část druhého Red Dead Redemption – Red Dead Online (konzole, cloud).

Sluší se upozornit také na tituly, které z nabídky naopak zmizí. Jedná se o hry Alan Wake, Battlefleet Gothic: Armada 2, Dungeon of the Endless, Final Fantasy IX, Hotline Miami, Plebby Quest: The Crusades, Game Pass opustí 15. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama