Kochejte se krásami Wyomingu v dvacetiminutové ukázce DLC pro American Truck Simulator
i Zdroj: Hrej.cz
American Truck Simulator Novinka Kochejte se krásami Wyomingu v dvacetiminutové ukázce DLC pro American Truck Simulator

Kochejte se krásami Wyomingu v dvacetiminutové ukázce DLC pro American Truck Simulator

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 6. 2021 14:18

American Truck Simulator českého studia SCS Software se vydává dále na severozápad. Připravované mapové rozšíření se státem Wyoming sice zatím nemá přesné datum vydání, autoři ale na novinku lákají více než dvaceti minutami cesty po místních silnicích a dálnicích.

Reklama

  • SCS Sofwtare nabízí dlouhou projížďku připravovaným Wyomingem
  • Hornatý stát nabízí úchvatné krajinky

Ústřední náklad se vydává z městečka Riverton do většího sídla Jackson. Po cestě samozřejmě nechybí krásná panoramata. Wyoming je velmi rozmanitým, hornatým státem, který nabízí pohoří, pláně i nádhernou nedotčenou přírodu s řekami a vodopády. Na obzoru se tyčí mohutné horské masivy Skalistých hor a nechybí ani jeden z nejznámějších národních parků světa, Yellowstone. Prostě a jednoduše ztělesňuje představu amerického západu se vším všudy.

Wyoming je sice rozlehlý, ale nejméně obydlený stát Spojených států, silnice jsou tu tedy relativně klidné a prázdné. Pro samotáře, kteří chtějí na cestách relaxovat jde tedy o perfektní destinaci. Kdy se do Wyomingu vydáme zatím nevíme, autoři ještě nespecifikovali přesné datum vydání, mělo by se tak stát během letošního roku.

Dalším státem v plánovaném pořadí je Texas. Studio zároveň pracuje na ruském DLC pro Euro Truck Simulator 2. Ani to zatím nemá datum vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama