Kingdom Come: Deliverance skutečně vyjde na Switchi
i Zdroj: Warhorse Studios
Novinka Kingdom Come: Deliverance skutečně vyjde na Switchi

Kingdom Come: Deliverance skutečně vyjde na Switchi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 6. 2021 21:43 1

Neuvěřitelné se stává skutečností. Husitské RPG Kingdom Come: Deliverance českého studia Warhorse nakonec skutečně vyjde i na hybridní konzoli Nintendo Switch. Na svých sociálních sítích to oznámilo samo studio, původně pak informace pochází z tiskové zprávy vydavatelství Koch. O údajném portu se proslýchalo už před delší dobou, tehdy šlo ale jen o databázovou chybu a šlo o špatně označenou japonskou verzi pro PlayStation 4.

Reklama

  • Je potvrzeno, že vzniká Switch port Kingdom Come: Deliverance
  • Podílí se na něm Saber Interactive se zkušenostmi se Zaklínačem
  • Také bylo potvrzeno, že Warhorse chystají nový projekt

Dobrodružství Jindřicha ze Stříbrné skalice tedy uvidíme i na malých obrazovkách. Na portu se podílí studio Saber Interactive, které má s portováním velkých her na Switch bohaté zkušenosti. Stálo mimojiné za kapesní verzí Zaklínače 3, která byla i přes své nedostatky malým technologickým zázrakem.

Informace také potvrzují, že studio Warhorse pracuje na nové, dosud neoznámené hře. Žádné bližší informace nemáme, lze však předpokládat, že se můžeme těšit na pokračování Kingdom Come. Na zítřejší akci Koch Primetime bychom ho však spíše neočekávali.

Jste také zvědaví, jak poměrně náročná hra, která během svého vydání pořádně cepovala i herní počítače a konzole Xbox One a PlayStation 4 na Switchi poběží?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama