Kdy se Cyberpunk 2077 vrátí na PlayStation Store? To zatím neví ani CD Projekt Red
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Kdy se Cyberpunk 2077 vrátí na PlayStation Store? To zatím neví ani CD Projekt Red

Kdy se Cyberpunk 2077 vrátí na PlayStation Store? To zatím neví ani CD Projekt Red

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 4. 2021 10:39 2

Cyberpunk 2077 si koncem minulého roku prošel problematickým launchem, technický stav hry natěšené fanoušky příliš nepotěšil, obzvlášť pak ty, kteří se do Night City chtěli vydat na původních konzolích minulé generace. Sony následně došla trpělivost, RPG krátce po vydání vyřadila z nabídky obchodu PlayStation Store. A tam chybí dodnes. Kdy by se zde Cyberpunk 2077 mohl znovu objevit?

Reklama

  • CD Projekt Red vysvětlil, že se Cyberpunk 2077 vrátí na PlayStation Store, až o tom rozhodne Sony
  • Návrat do nabídky vnímají zástupci studia jako důležitý signál, na který čekají i hráči na dalších platformách

I o tom debatovali zástupci CD Projekt Red s investory. Michał Nowakowski, člen představenstva a viceprezident pro rozvoj podnikání, naznačil, že v této věci má poslední slovo právě Sony. „Vydali jsme několik patchů, opravdu velký jsme odbavili včera, k tomu jsme přinesli několik hotfixů. Každý z nich nás přibližuje zpět na PSN. Ale musíte pochopit, že finální rozhodnutí náleží Sony,“ vysvětlil a dodal, že nezbývá než počkat.

Návrat na PlayStation Store je přitom naprosto zásadní, jelikož společnost přichází o potenciální zákazníky. Třeba majitelé konzole PlayStation 5 ve verzi bez mechaniky nyní nemají žádnou možnost, jak RPG vyzkoušet. O prodejích se Nowakowski ostatně také zmínil. „Na rozhodnutí ze strany Sony čeká mnoho hráčů, věříme, že může ovlivnit jejich rozhodnutí koupit si hru. A to nejen u těch hrajících na Playstationu,“ vysvětlil. Návrat na PlayStation Store tedy může být signálem i pro majitele dalších platforem, kteří následně budou více ochotni do RPG investovat.

Aktuální čísla z prodejů CD Projekt nesdílí. Za první týden se podařilo udat přes 13 milionů kusů, přes 10 milionů digitálních kopií se pak prodalo jen za prosinec. Právě návrat na PlayStation Store by mohl příjemně navýšit čísla z letošního roku. Zdá se ale, že ani CD Projekt nyní neví, kdy by se tak mohlo stát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama