Insider naznačuje příchod Battlefieldu do Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider naznačuje příchod Battlefieldu do Xbox Game Pass

Insider naznačuje příchod Battlefieldu do Xbox Game Pass

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 4. 2021 12:50

Do předplatného Xbox Game Pass míří čím dál větší množství skutečně velkých her, které bychom si tradičně museli koupit za plnou cenu. Microsoft zařídil příchod Outriders hned v den vydání, to samé nastane i v případě MLB The Show 21. Insideři ale hádají, že by do služby mohla zamířit ještě nečekanější hra – letošní Battlefield.

Reklama

  • Insider Shpeshal Ed naznačil příchod 3rd party FPS do Game Passu v den vydání
  • Spekuluje se, že by mělo jít o Battlefield

Nepřímo tuto spekulaci naznačil známý insider Shpeshal Ed, a to v podcastu The Xbox Era. Přesněji řekl: „Tady je to, co můžu říct – bude tu jistá third party AAA střílečka z pohledu první osoby, která velmi pravděpodobně vyjde v Game Passu, a to na podzim.“

Jak tvrdí web WCCFTech, neexistuje mnoho her, které by podobnému popisu seděly. Call of Duty, respektive Activision má dlouhodobé dobré vztahy se Sony, volba tak padá právě na značku Battlefield. Naznačil to i insider série Battlefield Tom Henderson. Ten na tweet uživatele Okami, který napsal „Mohl by Battlefield 2021 být v Game Pass na Day 1?“ poslal gif přikyvujícího Roberta Redforda.

Battlefield by byl pro Xbox Game Pass obrovsky hodnotným přírůstkem a jen by potvrdil postupné prorůstání předplatných služeb EA Play a Game Pass. Jak by se vám taková nabídka líbila?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama