Hot Wheels Unleashed nabírají na rychlosti. Milestone pošle na dráhu ty nejikoničtější angličáky
i Zdroj: Milestone
Hot Wheels Unleashed Novinka Hot Wheels Unleashed nabírají na rychlosti. Milestone pošle na dráhu ty nejikoničtější angličáky

Hot Wheels Unleashed nabírají na rychlosti. Milestone pošle na dráhu ty nejikoničtější angličáky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2021 09:00

Na další Need for Speed letos bohužel nedojde, virtuální závodníci si ale i tak přijdou na své. Necelé dva týdny nazpět přijely formule s dalším ročníkem F1 2021, do konce roku se pak také ještě něco najde. Třeba o poznání arkádovější Hot Wheels Unleashed.

Reklama

  • Arkáda Hot Wheels Unleashed se připomíná trailerem
  • Autoři slibují, že se hráči dočkají nejikoničtějších angličáků
  • Chybět nebude ani možnost postavit si vlastní trať
  • Hra vyjde 30. září

Za hrou stojí italské studio Milestone, které se specializuje na závody všeho druhu. Letos už dodalo MotoGP 21, zavzpomínat bychom mohli i na Monster Energy Supercross 4. Autoři se ale po dlouhé době rozhodli zase na chvíli sednout za volant. 

Nutno dodat, že se pořádně utrhli ze řetězu. V nové ukázce se na dráze prohání ikonický DeLorean DMC-12, ale také třeba bouda na kolech, z níž hledí na cestu psisko Snoopy. Ukázka slibuje, že se dočkáme těch nejikoničtějších angličáků značky Hot Wheels.

K dispozici už jsou také souvislé ukázky přímo ze hry, z nichž si můžete o hře udělat o něco lepší obrázek. Příjemným bonusem je možnost postavit si vlastní trať, kterou znázorňuje jeden z posledních trailerů. Hot Wheels Unleashed vyjde 30. září na konzolích Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama