Dragon Age 4 vyjde nejdříve až v příštím roce. Naznačuje to přístup vedení EA
i Zdroj: Hrej.cz
Dragon Age 4 Novinka Dragon Age 4 vyjde nejdříve až v příštím roce. Naznačuje to přístup vedení EA

Dragon Age 4 vyjde nejdříve až v příštím roce. Naznačuje to přístup vedení EA

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 5. 2021 18:32 2

Úspěch dalšího dílu Dragon Age 4 je pro osud BioWare naprosto klíčový – tím pádem musí studio do vývoje investovat všechny své kapacity a zkušenosti. Pokud byste si tak přáli, aby čtvrté pokračování série vyšlo už v letošním roce, nejspíše vás zklameme. O opaku vypovídají zjištění webu TweakTown.

Reklama

  • Web TweakTown hádá, že Dragon Age 4 vyjde nejdříve v příštím roce
  • Naznačuje to volba slov vedení EA

Redaktoři se totiž zúčastnili hovoru EA, který byl určen pro investory. Společnost se zde zmiňuje nejen o výsledcích za uplynulý fiskální rok, ale také nastiňuje plány na nadcházející období. Z úst vedení jméno BioWare zaznělo pouze jednou a série Dragon Age nebo Mass Effect nebyly zmíněny vůbec.

To by pak naznačovalo, že EA se značkou Dragon Age v tomto fiskálním roce vůbec nepočítá a titul vyjde nejdříve v dubnu 2022. Web GamePressure k tomu přidává tvrzení finančního ředitele EA Blakea Jorgensena, který v roce 2019 nepřímo mluvil o vydání až ve fiskálním roce 2023. 

Proč trvá vývoj tak dlouho? Na tuto otázku už dříve odpovídal Jason Schreier. Dle jeho informací byl vývoj Dragon Age 4 několikrát restartován a pozastaven, částečně kvůli snahám vytvořit z DA4 další live-service hru (v současnosti je známo, že by mělo jít o klasický singleplayer), ale i kvůli špatným konceptům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama