Do nabídky Xbox Game Pass přijedou nechvalně proslulí bankovní lupiči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do nabídky Xbox Game Pass přijedou nechvalně proslulí bankovní lupiči

Do nabídky Xbox Game Pass přijedou nechvalně proslulí bankovní lupiči

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 4. 2021 08:57

Již koncem minulého týdne jsme se dozvěděli o první vlaštovce, která tento měsíc obohatí nabídku služby Xbox Game Pass. Nyní už jsou známy všechny tituly. Krom virtuálních sportovců budou mít radost také hráči upřednostňující městské akce nebo jedinci se slabostí pro oživlé mrtvoly.

Reklama

  • Do Game Passu míří Michael, Franklin a Trevor
  • Krom MLB The Show 21 se v EA Play zpřístupní i NHL 21
  • Knihovnu obohatí také Zombie Army 4: Dead War

Onou vlaštovkou je MLB The Show 21. Série byla zatím dostupná výhradně na konzolích PlayStation, baseballový simulátor nicméně hodlá oslovit širší publikum, Game Pass je tedy zajisté správnou cestou. Aktuální díl se soustředí na výstavbu stadionů, k níž se (na nextgen konzolích) hráči dostanou skrze bohatý editor. MLB The Show 21 se zpřístupní 20. dubna (cloud, konzole). Nejde ale o jedinou sportovní hru, o týden dříve se objeví NHL 21 v rámci EA Play, kluziště bude připraveno 12. dubna (konzole).

Jako první ale vtrhnou na obrazovky Michael, Franklin a Trevor, nechvalně proslulí loupežníci z Grand Theft Auto V. Los Santos otevře své brány 8. dubna (cloud, konzole), stejně jako Zombie Army 4: Dead War (cloud, konzole a PC), která napochodovala i do nabídky PlayStation Plus. Ve stejný den se objeví také Disneyland Adventures spolu s Rush: A Disney/Pixar Adventure, tedy tituly, které potěší především mladší publikum (cloud). 15. dubna uzavřou nabídku Rain on Your Parade (cloud, konzole a PC) a Pathway (PC).

Do nabídky Xbox Game Pass přijedou nechvalně proslulí bankovní lupiči
i Zdroj: Hrej.cz

Několik her zároveň Game Pass opouští, 15. dubna zmizí Deliver Us the Moon, Gato Roboto a Wargroove. O den později se rozloučí také některé tituly z EA Play, jde o vybrané ročníky sérií Madden a NHL.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama