Data z aplikace Netflixu poukazují na možné partnerství s PlayStationem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Data z aplikace Netflixu poukazují na možné partnerství s PlayStationem

Data z aplikace Netflixu poukazují na možné partnerství s PlayStationem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 7. 2021 08:30

Během uplynulého týdne se k nám dostala znovu informace, že americká streamovací služba Netflix plánuje nad rámec filmů a seriálů pronikat i do lukrativního světa videoher. Posloužit mu k tomu má bývalý vedoucí Electronic Arts, Zyngy a Facebooku Mike Verdu. Přičemž nově se k celému příběhu přidává i to, že by se tak mohlo udát za účasti Sony.

Reklama

  • Informace obsažené v aplikaci Netflixu poukazují na spolupráci se Sony
  • Data zahrnují přímou zmínku o ovladači DualSense a Ghost of Tsushima

Podle obrazového materiálu, které objevil dataminer Steve Moser, obsahuje aplikace Netflixu informace o PS5 ovladači DualSense a předloňské PS exkluzivitě Ghost of Tsushima. Vzhledem k této skutečnosti je usuzováno, že by se Netflix mohl do budoucna angažovat nejen ve vlastní tvorbě her, ale i v přímém nabízení, potažmo propagování produktů Sony.

Vzhledem k již probíhající spolupráci mezi Netflixem a Sony, jež byla v dubnu tohoto roku stvrzena propůjčením exkluzivních práv k filmové produkci Sony Pictures Entertainment, dává navíc případné partnerství o to větší smysl. Koneckonců, zmíněná smlouva zahrnuje i práva na chystanou adaptaci Uncharted, jednoho z výstavních klenotů studia Naughty Dog.

Obsahem interních dat, se kterými Moser přišel, bylo vedle zmínek PlayStationu i tajemné, a zřejmě nesouvisející logo „N Game“, které spolu s ikonou žraloka podnítilo už tak živou debatu o tvorbě her. Plody případného ovoce bychom v tomto případě měli spatřit už příští rok, kdy má Netflix podle magazínu Bloombergu začít nabízet jednotlivé hry v rámci klasického předplatného za standardní cenu bez dalších poplatků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama