Arkane odkládá Deathloop. Hra vyjde až v září
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Arkane odkládá Deathloop. Hra vyjde až v září

Arkane odkládá Deathloop. Hra vyjde až v září

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 4. 2021 18:39 1

Několik insiderů herního průmyslu hlásilo pro letošek špatné zprávy. Dopady koronaviru se mají projevit právě v tomto roce, a to zejména ve formě odkladů. Jednou z postižených her je i Deathloop. Studio Arkane totiž dnes oznámilo odklad, důvodem je zejména "zdraví a bezpečí".

Reklama

  • Arkane opět odkládá Deathloop
  • Hra vyjde až v září
  • Vývojáři chtějí zajistit zdraví a bezpečí pro svůj tým

„Rozhodli jsme se odložit vydání Deathloop na 14. září 2021. Chceme přinést kvalitu a týmové ambice, ale zároveň chceme zajistit zdraví a bezpečnost pro všechny v Arkane. Využijeme tento čas navíc pro naplnění našeho cíle: vytvořit zábavnou, stylovou a ohromující hru. Omlouváme se za prodloužené čekání a děkujeme všem za vaší vášeň a nadšení. Je to palivo pro naší kreativitu a těžkou práci. Nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme více z Deathloop.“

Původně jsme se měli hry dočkat už za měsíc, přesněji 21. května. Není to první posun termínu - odkládalo se už minulý rok v srpnu. Deathloop má přinést dynamickou hratelnost inspirovanou předchozími tituly z portfolie Arkane. Před měsícem nám Bethesda nabídla další gameplay záběry, které se soustředily na široký katalog zbraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama